Kontakt
Wheelworld.dk ApS
Pileparken 11
6230 Rødekro
Mail: info@wheelworld.dk
CVRNR.:36969954
  • Gode priser og finansiering
  • Hurtig levering
  • Gratis fragt

Billige Vinterdæk

Vil du køre sikkert, når vejret byder på frost, sne og kulde? Så er det et must med gode billige vinterdæk til din bil. Hos Wheelworld er vi eksperter i dæk. Vi har gennem mange år, gjort os nogle erfaringer omkring, hvilke dækproducenter er gode. Vi køber vores dæk direkte fra producenterne. På den måde er vi sikrer på, at kunne tilbyde dig dæk i højeste kvalitet. Uanset om du leder efter vinterdæk med fælge, helårsdæk eller sommerdæk, så har vi et stort udvalg der passer til netop dit køretøj. Vores sortiment dækker både personbiler, 4x4, SUV´er og varevogne. Vi forhandler naturligvis også fælge og billige alufælge.

Køb dæk til vinteren her

Vi har altid et godt vinterdæk tilbud til dig. Netop fordi vi køber vores dæk direkte fra producenter, som Bridgestone, Continental, Falken, Goodyear og Michelin, kan vi tilbyde dig kvalitetsprodukter til en lav pris. Alle vores dæk er e-mærkede og dermed godkendt i EU. Når du skal finde de rette dæk til din bil, så skal du blot indtaste dine mål i vores søgeværktøj. Du finder dine mål, på dine gamle dæk. Når du har bestilt dine dæk og fælge hos os, så har du dem i løbet af 1-3 hverdage. Det betyder, at du hurtigt kan køre sikkert i frost, sne og regnvejr.

Vinterdæk med fælge


Hos Wheelworld finder altid billige vinterdæk, men af høj kvalitet, der sikrer dig et godt vejgreb selv på sneglatte veje. Der er derfor ingen undskyldning for at ikke at skifte dine dæk, når vejret byder på frost. At køre med vinterdæk er nødvendigt for din og andres sikkerhed. Prisen er ofte den undskyldning bilister giver, når de bliver spurgt om, hvorfor de ikke har skiftet deres sommerdæk ud. Med vores gode priser finder du dæk, som du har råd til, således du ikke skal være bange for din sikkerhed i sne og frostvejr. 

God rådgivning til dig, der har brug for hjælp til dæk


Er du usikker på, hvilken dæk du skal vælge til din bil, så hjælper vi dig gerne med at svare på dine spørgsmål. Du kan ringe på 27 50 27 27 på hverdage mellem kl. 9 -16. Derudover hjælper vi dig gerne via mail. Skriv til os på info@wheelworld.dk, hvor vi svarer på din mail i løbet af 24 timer (dog ikke i weekenden). For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne vide mere om din bil, såsom model og årgang, de nuværende dæk og deres mål. På den måde finder vi de bedste vinterdæk specifikt til din bil.